www.moja-farma.com

PRIRODNO
ZDRAVO UKUSNO

O nama


Prirodno Zdravo Ukusno

Prirodno zdravo ukusno je mala porodična proizvodnja koja je započela ne tako davno kao jednostavna ideja da se stari porodični recepti pretvore u male poklone za porodicu i prijatelje. Započeli smo skromno sa proizvodnjom prirodnih sokova, domaćeg ajvara i džemova koje smo željeli da poklonimo našim prijateljima i rodbini kao originalan poklon.

Međutim, veoma brzo je započela potražnja za našim proizvodima i van porodičnih i prijateljskih krugova jer preporuka je defitivino najbolja reklama pa smo odlučili da ipak od toga napravimo nešto više i ponudimo tržištu dio naše tradicije zapakovane u teglice i flašice u vidu domaćeg ajvara, prirodnih gustih sokova, prirodnih sirupa, džemova, slatka od voća,kiselih salata za hladne dane te svježih domaćih sosova od paradajza i za razna jela.

U ponudi imamo preko 70 artikala, u zavisnosti od godišnjeg doba. Sve proizvode koje možete pronaći u ponudi Prirodno zdravo ukusno su spravljeni po starim porodičnim tajnim receptima i isključivo od neprskanog voća i povrća domaćih proizvođača ili je jednostavno ubrano u našim šumama i čistim proplancima na planinama, što pretvaramo u delikatesne slane i slatke delicije. Na ovaj način svakodnevno podržavamo domaću proizvodnju i nudimo tržištu zdrave i nadasve svježe proizvedene artikle jer rijetko stignemo da napravimo zalihe obzirom da se većina proizvodnog asortimana proda već unaprijed. Svi naši proizvodi su 100% prirodni bez konzervansa, vinobrana, aditiva,boja, a pokrenuli smo i paletu proizvoda namjenjenu dijabetičarima sa 0% šećera. Pored ovog asirtimana nudimo i domaći livadski med iz našeg pčelinjaka, kao i preparate na bazi meda i ljekovitog bilja.

Više informacija vezano za proizvodni asortiman Prirodno zdravo ukusno kao i narudžbe možete pronaći na facebook stranici:

www.facebook.com/prirodnozdravoukusno ili na broj telefona 061 106 728

 

 

PROIZVODI


Iz našeg proizvodnog programa iozdvajamo

Kontakt


Ilidža
Bosna i Hercegovina

+387 61 106 728

Ostavite nam poruku

DODATNE POGODNOSTI ZA REGISTROVANE ČLANOVE I SARADNIKE
© 2016. moja-farma.com, Sva prava zadržana